Belevenis doosjes maken bij Happy Kids weken

Op woensdag  3 juli tijdens de Happy Kids weken  konden kinderen tijdens de Kinder knutselclub een belevenis doosje maken. Deze doosjes geven verschillende emoties weer. Zoals: liefde, vreugde, boosheid, blijheid, bang zijn; die komen tot uitdrukking in het versieren van een doosje.

De doosjes zijn, net als emoties, onderling met elkaar verbonden. In de doosjes kunnen voorwerpen worden bewaard die overeenkomen met uitingen van gevoelens. Zo ontstaat er een persoonlijk cadeau voor jezelf.

De Kinder knutsel club wordt gehouden bij Tante Til, aan het Conventplein in Wageningen. De doosjes waren  te zien zijn tijdens de feestelijke afsluiting van Happy Kids Weken op zondag 7 juli.
Meer info over Happy Kids weken op: www.happiness4all.nl

Geplaatst in Archief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>