Kerst Kindercafe

Zaterdag 21 december kerst Kindercafe in Vreemde Streken

Van harte welkom op deze afsluiting van Wageningen 750 jaar, kunnen kinderen van 15-17 uur terecht om heerlijke kerstkoekjes voor in de kerstboom te maken,of hartige kerst sterren. Er staan houtkorven buiten waarop je een broodje op stok kunt bakken. Ook is er een duurzame kerstmarkt op het Conventplein met mooie, eerlijke producten en heerlijke warme chocolade melk. Voor de  grote mensen is er ook een glaasje gluhwijn,

De kerstmarkt op het Conventplein is op zaterdag van 12-17 uur,

op de koopzondag 22 december van 13-17 uur

op kindbakt-judithkerstkoekje-ster

Geplaatst in Agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>