Voorleesochtend en knutselen op Vaderdag in de bieb

15 juli 2014, bblthk Wageningen
Een opa om nooit te vergeten.

Een vertel- en knutselochtend voor kinderen, op basis van het prachtige boek ‘een opa om nooit te vergeten’. Een activiteit georganiseerd door De Plek in samenwerking met het Kinderkookatelier en de bblthk.

Een opa om nooit te vergeten in de bblthk

Op zondag 15 juni, om 11.00 uur, wordt in de bblthk het boek ‘Een opa om nooit te vergeten’ tot leven gebracht. Het piratenchip van Joost en zijn opa vormt het decor waarin het verhaal wordt voorgelezen. Daarna wordt er met opa’s rode zakdoek, net zoals Joost en zijn opa, een knapzak of piratenmuts gemaakt, of een knoop gelegd voor iemand om nooit te vergeten… ‘Een opa om nooit te vergeten’ is een prachtig prentenboek over afscheid nemen en herinneren, geestig, ontroerend en herkenbaar. Voor kinderen vanaf vier jaar. De toegang is gratis.

‘Joost en mama halen samen herinneringen aan opa op: Op een keer maakte opa in de kamer een piratenschip met echte zeilen en een grote, rode vlag. Er kwam een ander schip voorbij en opa riep: ‘Enteren!’ En toen namen ze papa gevangen en roofden vijf euro uit zijn broekzak om friet van te kopen … Joost lacht door zijn tranen heen als mama hem opa’s rode zakdoek geeft. Hij legt er een knoop in. Opa was een opa om nooit te vergeten!’cover-een-opa-om-nooit-te-vergeten

 

 

Geplaatst in Agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>