Zondag 15 juni Vaderdag brunch & Kindercafé bij Vreemde Streken

Zondag 15 juni Vaderdag brunch & Kindercafé bij Vreemde Streken

Welkom op het Kindercafé van zondag 15 juni dat wordt gehouden bij Vreemde Streken. Er is een heerlijke Vaderdag brunch beschikbaar. Kinderen kunnen allerlei cadeaus knutselen, zoals stoere magneten, een handig sleutelrek of een mooie mok die je zelf kan versieren met bijvoorbeeld een snor of iets anders. Ook kun je zelf een oranje cupcake bakken en is er genoeg speelgoed om mee te spelen, terwijl je ouders op het terras wat kunnen drinken of de stad in kunnen vanwege  koopzondag.

Het kindercafé is van 13.30-16.30 uur onder begeleiding van het KinderKookatelier.

Deelname aan het Kindercafé bedraagt €5,00 per kind, inclusief een bio-sap en wat lekkers.

Vreemde Streken is geopend van 12 tot 17 uur.

Eerste Kloostersteeg 3

in Wageningen

Info: tel. 0317-452200

magneten

email: kinderkookatelier@gmail.com

Geplaatst in Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>