Zomers kindercafe 3 augustus

Zondag 3 augustus zomers Kindercafé & Pop-up Beach bij Vreemde Streken

Welkom op het Kindercafé van zondag 3 augustus dat wordt gehouden bij Vreemde Streken.  Kinderen kunnen een bootje maken en laten varen in een waterbak. Ook kun je prachtige bellen blazen met een zelf gemaakte bellenblaas. Met vers fruit maak je zelf een heerlijke zomerse smoothie. Er is genoeg speelgoed en een pop-up beach waar je heerlijk kunt spelen terwijl je ouders op loungestoelen kunnen genieten.

Het kindercafé is van 13.30-16.30 uur onder begeleiding van het KinderKookAtelier. Deelname aan het Kindercafé bedraagt €5,00 per kind, inclusief een bio-sap en wat lekkers.

Vreemde Streken is geopend van 13 tot 17 uur.  Eerste Kloostersteeg 3  in Wageningen  Info: tel. 0317-452200  email: kinderkookatelier@gmail.com

fos        kickspeelt   tessel

Geplaatst in Agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>