Zondag 12 juli zomers Kindercafe bij Vreemde Streken

Zondag 12 juli zomers Kindercafé  bij Vreemde Streken

De zomervakantie  is van start gegaan, dat geldt ook voor het kindercafé dat deze zomer 3 jaar bestaat! Op zondag 12 juli is er een zomers Kindercafé bij Vreemde Streken. Met voor elk kind een leuk presentje.

Kinderen kunnen een souvenir doosje knutselen en een zomers schilderij maken . Met vers fruit kunnen er  heerlijke  zomerse  fruitspiesjes worden gemaakt. Er is genoeg speelgoed  waarmee  kinderen kunnen spelen terwijl  ouders op het terras kunnen genieten.

Het kindercafé is van 13.30-16.30 uur, onder begeleiding van het KinderKookAtelier.

Deelname aan het Kindercafé bedraagt €5,00 per kind, inclusief een bio-sap en wat lekkers

20150625_140803_resized 

Info: kinderkookatelier@gmail.com

Vreemde streken, tel. 0317-452200

Geplaatst in Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>