Zondag 12 juli zomers kinder cafe bij Vreemde Streken

Zondag 12 juli zomers Kindercafé bij Vreemde Streken
De zomervakantie is van start gegaan, dat geldt ook voor het kindercafé dat deze zomer 3 jaar bestaat! Op zondag 12 juli is er een zomers Kindercafé bij Vreemde Streken. Met voor elk kind een leuk presentje.
Kinderen kunnen een souvenir doosje knutselen en een zomers schilderij maken . Met vers fruit kunnen er heerlijke zomerse fruit spiesjes worden gemaakt. Er is genoeg speelgoed waarmee kinderen kunnen spelen terwijl ouders op het terras kunnen genieten.
Het kindercafé is van 13.30-16.30 uur, onder begeleiding van het KinderKookAtelier. Deelname aan het Kindercafé bedraagt €5,00 per kind, inclusief een bio-sap en wat lekkers

Geplaatst in Agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>